Telefon: 0742.456.623|office@just-enjoy.ro
Servicii 2018-02-03T09:57:37+03:00

De ce filmări cu drona?

     Alegeți filmări cu drona pentru că oferă soluții dinamice adaptate nevoilor proiectelor dumneavoastră prin afișarea unor perspective aeriene superbe care nu pot fi realizate în orice alt mod. Datorită ușurinței cu care se manipulează, dronele permit realizarea filmărilor sau fotografiilor la costuri considerabil mai mici decât filmările cu elicopterul sau avionul. Dronele pot zbura la altitudini impresionante, cca 1000m, sau la înălțimi mici astfel încât calitatea 4k sau FullHD a imaginilor se păstrează indiferent de altitudine.
Alegeți ce vi se potrivește din varietatea de servicii disponibile:

Imagini panoramice

filmari aeriene cluj bistrita

Dezvoltare si promovare afacere

Filmările și fotografiile cu drona sunt ideale pentru a captura povestea locației și pot avea utilizări variate în dezvoltarea și promovarea unei afaceri.

     În turism cu ajutorul filmărilor aeriene puteți oferi clienților o privire de ansamblu atât a locației cât și atracțiilor turistice din zonă, o perspectivă care în fotografiile tradiționale nu poate fii cuprinsă. Utilizați filmări panoramice sau imagini inedite oferite de Filmări Aeriene Cluj pentru a prezenta clienților potențialul turistic din zonă. 

     În imobiliare suntem pregatiți să vă oferim filmări și fotografii aeriene cuprinzătoare, prin care clienții să aibă o privire reală atât asupra proprietății cât și a împrejurimilor acesteia. Filmările și fotografiile cu drona reprezintă viitorul în promovarea proprietăților iar serviciile noastre în acest domeniu vă pot ajuta să faceți o primă impresie superbă și vă vor diferenția de concurență.

     În construcția sau extinderea unei companii sau în activități de inspectare / monitorizare filmările cu drona reprezintă soluția ideală din punct de vedere al bugetului și al timpului de execușie. Sunt utile pentru a realiza o privire de ansamblu asupra proprietății, pentru urmărirea evoluției construcțiilor sau pentru inspecții și monitorizări ulterioare. construcțiile extinse cum ar fi: acoperișurile industriale, conductele de gaz și petrol, barajele, râurile, podurile sau turbinele eoliene pot fi de asemenea monitorizate cu ajutorul filmărilor și fotografiilor aeriene.

     În dezvoltarea infrastructurii (drumuri, autostrazi, poduri) serviciile Filmări Aeriene Cluj vă pot fi utile pentru filmarea lucrărilor în curs de derulare astfel dumneavoastră veți avea constant o privire de ansamblu asupra evoluției construcției.

Nunti si botezuri

     Sunt evenimente din viața noastră care ne dorim să fie perfecte și cele mai frumoasecare s-au petrecut vreodată. Perspectiva unor fotografii și filmări aeriene va adăuga cu siguranță o notă deunicitate evenimentului și a amintirilor care vor dăinui de-alungul timpului. Apelași cu încredere la serviciile noastre pentru nunți, botezuri, majorate, logodne sau orice eveniment important din viața dumneavoastră.

     Știai că…
Oferim servicii de filmări pentru nunți, botezuri, majorate, logodne și multe altele atât cu mirrorless cât și cu drona.

Promovare localităti

     România este recunoscută pe plan mondial pentru frumusețile peisajelor sau a arhitecturii construcțiilor din orașele cu tradiție din țara noastră. Din ce în ce mai mulți turiști vizitează România și rămân impresionați de potențialul ei turistic. Echipa Filmări Aeriene Cluj vă propune servicii de filmări și fotografii cu drona prin care atracțiile orașului sau a zonei sî fie facute cunoscute într-o perspectivă inedită celor interesați să descopere România în toată splendoarea ei și să aducă numeroși vizitatori în orașul dumneavoastră sau în imprejurimi.

Evenimente | Partener Media

     Indiferent dacă vorbim de evenimente în aer liber, evenimente promoționale, concerte sau evenimente sportive, echipa Filmări Aeriene Cluj este pregătită să captureze energia și entuziasmul acestor momente, avand posibilitatea de a expune evenimentul într-o perspectivă atractivă și nemaivăzută asigurâmd astfel succesul și vizibilitatea lui.

Prețurile sunt flexibile și se stabilesc în funcție de complexitatea serviciilor punând accent pe necesitățile clientului.

Prin urmare, nu ezitați să ne contactați pentru oferta personalizată!

Telefon: 0742.456.623