Telefon: 0742.456.623|office@just-enjoy.ro
concurs facebook 2018-03-12T10:19:45+03:00

CÂȘTIGĂTORII CAMPANIEI “CONCURS FACEBOOK”

2016

Am fost foarte fericit la aflarea veștii, mai ales ca s-a întamplat să fiu sunat exact de ziua mea, în toiul petrecerii. Felicitări pentru concurs Filmari aeriene Cluj.
Simion Silvan, Câștigător luna Ianuarie | 2016.
În urma extragerii din luna Februarie 2016 am câștigat un premiu foarte drăguț. Predarea pachetului a decurs foarte ușor.
Rus Răzvan, Câștigător luna Februarie | 2016.
Mulțumesc mult Filmari aeriene Cluj, mă bucur ca am participat la concursul din luna martie și sunt fericită că am caștigat cu adevarat. Succes in continuare !
Vădan Sorina, Câștigător luna Martie | 2016.
Mi-ai facut ziua mai frumoasă.Îți mulțumesc pentru cadoul acordat și iți urez succes în continuare Filmari aeriene Cluj!
Rodica Mureșan, Câștigător luna Aprilie | 2016.
Mulțumesc frumos pentru cadou ! Este minunat! Mi-ați făcut ziua mai frumoasă! Vă doresc multe împliniri și succes în tot ce faceți!
Minerva Crișan, Câștigător luna Mai | 2016.
Mă bucur să fiu printre câștigătorii concursului, A fost o surpriza plăcuta pentru mine! Mulțumesc Filmări Aeriene Cluj . Mult succes în continuare!!!!!
Gaspar Andras, Câștigător luna Iunie | 2016.
Mulțumesc pentru premiu! A fost o adevarată bucurie să aflu că am caștigat, iar premiul este minunat. Mult succes în activitate!
Gaspar Iulia, Câștigător luna Iulie | 2016.
Vă mulțumesc pentru participarea la concursul deosebit, în urma căreia am primit cadou un tablou, pe care l-am afișat în incinta caselor de schimb valutar Axxa Office Exchange. Sunteți foarte talentat! Succes în continuare! Mulțumesc pentru participare și pentru cadoul primit!
Emad Jurbaka, Câștigător luna august | 2016.
Mulțumesc frumos pentru cadou! A fost o surpriză foarte frumoasă ! Mult succes în continuare!
Andreea Marian, Câștigător luna septembrie | 2016.
Mulțumesc frumos pentru cadou, Nici nu mă așteptam să caștig. Urmăresc mai mereu pagina voastră, face-ți o treabă excelentă. Mult succes în continuare.
John C. Johnny, Câștigător luna octombrie | 2016.
Urmăream de mult timp postările și concursurile voastre și a fost o surpriză plăcută faptul că am caștigat. Premiul este foarte draguț, iar echipa profesionistă! Vă doresc mult succes în activitatea voastră!
Mariana Otilia Pop Timofti, Câștigător luna noiembrie | 2016.
Mulțumim frumos pt cadou! A fost o plăcere pentru noi sa participăm la acest concurs și o bucurie să câștigăm acest premiu. Mult succes în continuare !
filmare cu dronaNicu și Lavi Pașca, Câștigător luna decembrie | 2016.

2017

Am primit coletul (premiul) și e superb. Mulțumesc!
Dan D. Vaida, Câștigător luna ianuarie | 2017.
Luminița Sandru, Câștigător luna februarie | 2017.
Sunteți cei mai tari!
filmare cu drona castigatorGabriela Bicajanu, Câștigător luna martie | 2017.
Trif Crina Elena, Câștigător luna aprilie | 2017.
Mulțumesc mult Filmari Aeriene Cluj. Este chiar un cadou acum că se aproprie ziua mea. Succes in continuare!
Mihai Purcar, Câștigător luna mai | 2017.
Până la următoarea extragere
Au mai rămas
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
UPCOMING

Campania promoţională Filmări aeriene Cluj

“Concurs Facebook”

Regulament oficial

Secţiunea 1 – Organizatorul şi durata concursului

1.1 Organizator

     Organizator al concursului este SC SPB2084 SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca str. Agricultorilor nr.3/40, cod unic de înregistrare J12/4245/2008, numărul de ordine în Registrul Comerţului RO24650337 . Campania promoţională urmăreşte recompensarea persoanelor care au dat like, share sau comment pe pagină de Facebook: Filmări Aeriene CJ.

1.2 Denumire. Durata. Locul desfăşurării

     Campania promoţională Filmări aeriene Cluj poartă denumirea “Concurs Facebook” şi oferă posibilitatea tuturor persoanelor care au lăsat un comment la postările puplicate în anul 2017, să beneficieze de unul din premiile indicate la secţiunea 4.

Secţiunea 2 – Dreptul de participare

     La această campanie promoţională pot participa numai persoane fizice, române sau străine de pe teritoriul României, în conformitate cu prevederile prezentului regulament, care au împlinit 14 ani şi care lasă un comment la postările publicate în concurs.

     La campania promoţională nu pot participa angajaţii SC SPB2084 SRL, precum şi părinţii, copiii, fraţii/surorile, soţii sau soţiile acestora.

     Pentru a fi înscris în campania promoţională, participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile:

– commentul să fie dat pe durata desfăşurării concursului, adică perioada specificată în postare.

– commentul postat să imdeplineasca condiţiile impuse de organizator.

– să fie efectuată de către o persoană care să îndeplinească condiţiile de participare menţionate în prezentul regulament

     Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau completa regulamentul, printr-un act adiţional la regulament care va fi publicat pe site-ul www.just-enjoy.ro, urmând ca astfel de modificări să între în vigoare numai după publicarea pe site.

Secţiunea 3 – Condiţiile şi modul de participare

     Utilizatorii care au lăsat un comment intră automat în concurs.

     Mai multe răspunsuri corecte ale unui şi aceluiaş utilizator îi va oferi dreptul de a participa o singură dată, ca un singur răspuns validat.

     Commenturile participante la concurs sunt cuvinte cheie stabilite de organizator sau raspunsuri legate de tema concursului

Secţiunea 4 – Descrierea premiilor

     Premiile oferite la campania promoţională sunt reprezentate de produse personalizate SC SPB2084 SRL.

     În dată de 05 a fiecărei luni calendaristice are loc extragerea câştigătorului cu ajutorul serviciului online de extrageri www.random.org. Se va realiza o singură extragere, prin care se vor acordă următoarele premii:

1x tablou (format A3) personalizat Filmări aeriene Cluj

Secţiunea 5 – Anunţarea câştigătorilor şi acordarea premiilor

     Câştigătorii premiilor nu au posibilitatea de a cere modificarea premiilor sau a caracteristicilor acestora.

Extragerea

     În dată de 05 a fiecărei luni calendaristice, se va organiza extragerea electronică a câştigătorului cu ajutorul serviciului online de extrageri www.random.org.

     Vor fi considerate valide toate commenturile utilizatorilor care apar pe pagină Filmări aeriene CJ dar şi pe link-urile distribuite pe alte pagini.

Secţiunea 6 – Validarea câştigătorilor

     În ziua în care se face extragerea, organizatorul validează câştigătorul, verifică îndeplinirea condiţiilor privind înscrierea participanţilor, precum şi modul de desfăşurare al acesteia.

     Organizatorul va contacta câştigătorul în maxim 3 zile lucrătoare de la dată extragerii.

     Pentru a fi validat drept câştigător, participantul va reconfirma organizatorului informaţiile solicitate în legătură cu participarea sa la campanie, la momentul contactării telefonice sau direct pe pagină personală de Facebook, după cum urmează:

  • nume şi prenume, conform actului de identitate;
  • adresa de domiciliu, conform actului de identitate;

     Participantul posibil câştigător va fi invalidat în următoarele situaţii:

  • în cazul în care organizatorul, din motive independente de acţiunile sale, nu poate contacta câştigătorul în termen de 3 zile lucrătoare de la data începerii demersurilor în acest sens;
  • în cazul în care persoana contactată nu furnizează datele personale menţionate mai sus sau le furnizează incorect sau incomplet;
  • în cazul în care se descoperă că nu sunt îndeplinite toate condiţiile necesare în vederea înscrierii la campanie şi validarea drept câştigătoare a respectivei persoane.

     Organizatorul doreşte să utilizeze numele, adresa, imaginea, fotografia şi /sau materialele filmate cu participantul declarat câştigător, organizatorul va solicita respectivului participant declarat câştigător să-şi exprime consimţământul scris, neîngrădit şi neviciat, cu privire la utilizarea de către organizator a numelui, adresei, imaginii, fotografiei şi materialelor filmate cu el în calitate de câştigător.

Secţiunea 7 – Angajamente şi verificarea dreptului de participare

     Organizatorul nu poate fi făcut responsabil pentru cazul în care un participant desemnat câştigător nu poate fi contactat din cauza numărului de telefon incorect / incomplet/ nealocat sau în cazul în care acesta nu este în măsură să furnizeze datele menţionate mai sus. Participanţii invalidaţi cu respectarea prevederilor prezentului regulament nu pot invoca niciun fel de pretenţii, prezente sau viitoare, de nicio natură faţă de organizator.

Secţiunea 8 – Responsabilitate

     Organizatorul va acordă premiul persoanei a cărei participare a fost efectuată în conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Secţiunea 9 – Confidenţialitatea datelor

     Organizatorul se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la prezenta campanie promoţională şi să nu le dezvăluie terţilor fără consimţământul scris al participanţilor, în conformitate cu prevederile legii nr. 677/21.11.2001.

     Conform Legii nr. 677/2001, toţi participanţii beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de opoziţie la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Toţi participanţii au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc şi să solicite ştergerea acestora.

     Pentru exercitarea acestor drepturi, se pot adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: office@just-enjoy.ro.

     De asemenea, este recunoscut dreptul fiecărui participant de a se adresa justiţiei.

Secţiunea 10 – Regulamentul oficial

     Prezentul regulament de participare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe internet la adresa www.just-enjoy.ro.

ORGANIZATOR

SC SPB2084 SRL