Telefon: 0742.456.623|office@just-enjoy.ro

Filmari Aeriene Cluj “Disponibilitate colaborare Bucuresti/national”

333:///Filmari Aeriene Cluj “Disponibilitate colaborare Bucuresti/national”

Filmari Aeriene Cluj “Disponibilitate colaborare Bucuresti/national”

From: Bogdan Huhu
Subject: Disponibilitate colaborare Bucuresti/national

Message Body:
Buna ziua,

Am vazut prezentarea activitatii dvs. si doresc sa va transmit aprecierea sincera pentru ceea ce faceti. Rezultatele sunt impresionante.
In anul 2015, am prins prins microbul aeromodelismului orientandu-ma catre constructia si operarea aeromodelelor RC. Ulterior am evoluat catre clasa quadcopterelor si operarea FPV, motiv pentru care am ajuns sa iubesc zborul si in special filmarea aeriana cinematica.
Ca si finalitate, mi-am cumparat un DJI Phantom 4Pro (in curs de inmatriculare), 3 acumulatori si filtre NDPL 4-16 cu care pot executa legal filmare si fotografie aeriana, la standarde ridicate. Lucrez bine cu aplicatiile DJI Go4, DJI GSPro, Hangar360 si Drone Deploy astfel ca as putea spune ca aproape nu mai sunt secrete in ceea ce priveste operarea acestui tip de aparat in orice domeniu. Una dintre lucrarile dragi mie printre altele, o puteti regasi si pe canalul meu de Youtube, la adresa https://youtu.be/CnyE_eQIDTI .
In continuare, imi doresc sa pot colabora cu specialisti in acest domeniu astfel incat sa pot continua ceea ce am inceput si sa-mi dezvolt cunostintele pe care le-am acumulat. Stiu ca mai am de invatat multe din arta filmului si fotografiei si lucrez la asta.
In spiritul celor de mai sus, daca in viitor considerati ca exista oportunitati de colaborare in acest domeniu la care sa-mi pot aduce aportul si sa invat ceva nou, va stau cu mare drag la dispozitie.

Cu stima,

Bogdan Huhu
Datele mele de contact sunt
tel. 0723.179.515, email: bogdan@clubulberzelor.com


This e-mail was sent from a contact form on Filmari Aeriene Cluj (http://just-enjoy.ro)

By | 2018-04-24T10:38:01+03:00 April 24th, 2018|Uncategorised|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.